burned!

har legat på stranden hela dagen nu... lite bränd har man blivit.. hoppas det går över till brunt snart och sen håller i sig.. helst ska det hålla i sig till efter sommaren då jag ska börja plugga till lärare! man vill ju se fräsch ut när skolan börjar! för jag kommer in, tror inte det blir en större förändring i intagningarna från förra året så.. :)
.
nu ska jag svalka mig lite, och kanske hoppa ner till poolen lite om ett tag.. men vi får se.. solen tog en hel del idag.. vill ju inte bränna SÖNDER mig liksom.. ta det lite smålugnt första dagarna?
.
ingen sladd till kameran blev det igår heller.. det finns ett köpcenter en bit iväg, så jag köper en när vi åker dit!

rödlök

det är jag det! klassiskt jhonny-tema.. utomlands = röd efter 2h i solen.. menmen :)
.
började dagen med att vakna halv 5, utvilad... så vid fem tänkte jag ta en liten promenad innan frukosten som började vid 6. och det gjorde jag... 200m senare hade jag blivit erbjuden 2 blowjob och 1 sukifuki... hahaha helt sjukt! note to self: INGEN promenad innan solen har gått upp...
.
nu tänkte jag försöka leta upp nånstans där jag kan köpa usb-sladd till kameran så man kan föra över lite bilder åt er mina trogna läsare! och så lite mer sol och strand förståss!

thailandet!

10h på ett flygplan är speciellt.. framför allt när man har 3 ungar kring sig som skriker som om det vore domedagen, och så 17 andra ungar på planet som springer och skriker halva resan... nu har jag inte sovit på år och dar känns det som.. men jag har solat lite, ätit thaimat och badat i poolen.. blev inge beach idag då det var över 35 grader varmt när vi anlände och så var vi så sjukt trötta.. så det blir imorrn! känns som en bra deal med tanke på hur sliten jag känner mig nu haha.. sitter nu på ballen och dricker Chang.. känns skönt faktist, synd att man ska hem om 2 veckor!

.

(inte min bild, mina bilder kommer senare.. behöver sladd till datorn för kameran först :P )

resfeber

it's eating at me, like a cancer... inte okej!
.
nu är det inte långt kvar tills planet lyfter! imorrn bär det av mot thailandet! resfebern kryper sig på! men nu ska vi inte klaga.. så fort man sitter på planet kommer det släppa så..
.
nu blir det shutter island, sen blir det soooova! ska se om jag har internet på hotellet i thailand, då kan det bli lite bilder och uppdateringar tror jag bestämt!
.
dagens visa: Fortune 500 – Leavin' On A Jetplane

greys hos pöl

sitter hos nya pålen med honom och heli och njuter av ett avsnitt greys... parkvällsvarning tänker kanske ni.. men nej.. vi har spelat tv-spel faktist!
galet seg atm.. men det löser sig.. thailandet på fredag och så e man hemma igen med nya krafter, och förhoppningsvis en sjysst bränna också!


det här med att vara i tid

att vara i tid är alltid bra.. att vara sen är inte alltid bra.. att vara TIDIG är en sak dock... herremingetost, insåg just att om folk kommer tidigt så är jag sent ute... hmmm... :)
dagens visa: Owl City – Fireflies

guld

guld är fint.. jag önskar att jag kunde göra om alla mina möbler till guldmöbler... gud va jag skulle vara glad då... vitt guld i köket förståss!
dagens visa: Dead Prez – Fork In The Road

St. Paddys day

idag är det st. patrics day.. och jag är inte ute och dricker öl och sjunger irländska sånger... dock spelas irländskt ur mina högtalare hemma... det är alltid nåt! är jäkligt sugen dock på att ta mig ut, men har inte särskillt mycket ork.. just ätit middag så man e lite tung nu så att säga..
.
träningen inställd ikväll också.. typiskt då jag laddat med kolhydrater.. hade iofs kunnat gymma men det blev inget av det idag.. imorrn är det träning mot Arlanda ute i Märsta.. ska bli skoj, om man lyckas få skjuts, annars kommer det ta HUNDRA ÅR att ta sig dit och ännu längre tid att ta sig tillbaka... det suger ganska hårt faktist...
.
snart e d bad, sen soffläge! happy paddys allihopa!
.
dagens visa: Various Artists (Performed By Paddy O'Connor) – Finnegans Wake

det är inte lätt...

... att vara häst.. höhö! hahaha underbart! vissa skämt just cracks me up!
.
idag var jag och lämnade massa blod på huddinge sjukhus. jag tror de använde den tjockaste nålen de hade, för de tog MYCKET blod och jag blödde fan i 2h efteråt... så nu är det en vecka kvar tills jag ska dit igen och få reda på vad fan de är för prover de tar egentligen.. jag fattar ingenting faktist.. och sjuksköterskans svar när jag frågade var: "hur ska jag veta det? jag är asbra på att TA proverna, men har ingen aning om vad de är till för.. sorry!"
äsch, det löser sig som sagt... det gör allt i slutändan..
.
inte mycket gjort idag som stod på schemat... ville ju göra massor men var så jäkla trött efter sjukan att jag mest har legat stilla.. kan bero på att man låg vaken halva natten.. igen :P
.
dagens visa: Regina Spektor – Samson

tillägg till förra inlägget...

med tanke på rubriken i förra: det är jag och mina katter... båda två tycker det är intressant nog att hoppa upp och bränna sig på grytan.. haha!

fler kockar...

nu står jag och lagar en "prov-gryta"... sammi och hans tjej och patrik hade tänkt att komma hit och äta middag nästa helg.. måste ju testa maträtten innan jag serverar den... insåg just att om det inte blir gott så kommer jag ha 4 stora äckliga matlådor kvar efter idag... inte för att de kommer blir äckligt, jag är galet bra på mat så... hehe..
.
igår blev det jag och robin och paul som satt och spelade och drack lite öl... mysigt! idag flyttar paul och heli ihop.. GRATTIS som tusan! paul fick jackpot måste jag säga! hon är kanon, och jag hoppas att det kommer gå bra för dem i framtiden!
.
dagens visa: Regina Spektor – The Call

kvällsdags

sitter hos en powernapandes robin nu.. han var ju rolig! haha.. har käkat kycklingmackor från IlPiatto och Äppelpaj... gaaaalet mätt! ska väl väcka honom snart och hälla i honom lite rom, så ska vi se att det blir bra!
.
also - lät som att det inte skulle bli några problem med resan, danke schön!

sista mars!

nu fick jag hem en kallelse till thoraxkliniken på Karolinska Institutet i Solna! sista mars... stora, feta, bokstäver och med gulmarkering! verkar viktigt.. måste ringa imorrn och se om jag får boka om och kan åka till thailand.. fuck... om inte så suger det GETPUNG!
dagens visa: Moby – Why Does My Heart Feel So Bad?

sannolikheter och öde?

ibland undrar man över saker.. jag har börjat undra över ödet typ.. om saker är "meant to be" liksom... som att man springer på personer man inte träffat på urlänge samma dag som man tänkte på personen... när man talar om trollen liksom händer ganska ofta ändå.. är det så att man "känner på sig" att man ska träffa personen, genom nån kosmisk kraft? att atomerna i världen rör sig i den riktiningen och man på nåt plan känner av det?
.
och i samma veva, lära känna personer... som gör ett stort intryck i ens liv.. i PRECIS de tillfällena man behöver det som mest...
.
soulmate.. själsfrände... också sånt man ibland undrar över.. har träffat en person som jag klickar med LÄSKIGT mycket... på typ alla plan... kan det vara en själsfrände eller är det bara en stor slump alltihop?
.
sannolikhetslära är kul.. det finns ju en möjlighet att inom 5 sekunder så kommer mitt hus rasa ihop... den är näst intill oändligt liten, men den finns där...
.
jag som är naturvetare letar ju jämt efter en orsak till allt.. en fysisk förklaring... och sannolikhet är ju en bra förklaring.. slumpen... ödet är för de som inte förstår bättre.. men ändå vore det väl tröstande att veta att allt står skrivet i sten liksom... och en soulmate vore ju fantastiskt.. att dela känslor och tankar med.. men förmodligen är det inte själen det handlar om, utan bara om att våra strängar vibrerar likadant så att säga.. tankar är kul... :)
.
dagens visa: Damien Rice – 9 Crimes (den e underbar... lyssna ordentligt)

här måste jag uppenbarligen skriva nåt

idag fick jag en kallelse till huddinge sjukhus igen... ska göra ett kortisolhämningstest uppenbarligen... har blivit kallad till en provtagning och ett läkarbesök.. kallelsen är lite förvirrande bara.. jag ska på läkarbesöket den 23e mars, men provet ska jag göra 6-9 dagar innan... och det står inte om det är drop-in eller om jag ska boka tid och blä... jag måste ringa och kolla tror jag.. hihi.. Dexametason heter medicinen jag ska slänga i mig kvällen innan blodprovet.. nån som vet vad det är?
.
dagens visa: Melissa Horn – Till Hiva

rubrik

internationella kvinnodagen... det snackas om att samhället inte är jämställt... fuck that asså! visst e jag för ett jämställt samhälle, men så länge det finns en dag för kvinnor så tycker jag att det är hyckleri hela skiten.. hylla människor varje dag istället... det tycker jag låter bättre!
.
mår inte så bra idag, tror fan jag har åkt på en jobbig förkylning igen.. inte okej.. den här vintern är för lång känner jag nu..
.
nu blir det greys och spartacus.. sen städa!
.
dagens visa: Rainbow – Since You Been Gone

när...

när limes går mot oändligheten.. då blir jag najs!
stundens visa: Kansas – Dust In The Wind

komma iväg

uppsala baby! here i am once again! let's get this party started!
(en äldre bild, från en varmare visit)
YEAH!
dagens visa: Mötley Crüe – Kickstart My Heart

to fight and loose is better than to not fight at all

känner mig VERKLIGEN inte på topp idag.. jävla pisshjärta man har fått.. eller aortan kanske man ska klaga på... det är tungt att stå och vara glad på jobbet hela tiden nu också.. för mycket tankar som snurrar.. även om läkarna säger att det är okej (nu) så går ändå tankarna runt... jag vill inte dö... jag ska fan inte dö... jag KAN inte dö! I'm fucking superman i tell ya!
en arbetsdag kvar, sen träningsläger på bosön på lördag... ska bli skönt...
dagens visa: Bullet For My Valentine – Suffocating Under Words Of Sorrow

läkare är sämst

imorse ringde min läkare och väckte mig.. hon lät hurtig och glad och jag tänkte "najs".. men nej.. min aorta är mer vidgad än de trodde.. ca 5cm... det är INTE bra tror jag.. inte enligt KI:s hemsida iaf... http://www.karolinska.se/Verksamheternas/Sjukdomar-tillstand--besvar/Hjarta--karl/Karl/Aneurysm/
aja.. får väl se vad som händer nu då.. tror inte de VILL operera.. men den som lever får se!
dagens visa:Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

här står det nåt

läste idag att efter 3 månader med FRA ska de ändra på lagen... nu är det dags att involvera polisen i lagen också.. snart så kommer de väl att börja cencurera bloggar också.. man blir nästan mörkrädd.
jobb idag.. ett glidarpass.. ganska skönt faktist.. men jag är lite trött då man inte kan komma i säng tidigit nån gång.. jag skyller inte det på MIG dock... det är andras fel..
we are what we repeatedly do. excellence, then, is not an act, but a habit
dagens visa:

...

i dunno.
hemma från fjällen iaf... uppdaterar med bilder när de kommer hem till mig!
it's better to rule in hell than serve in heaven
dagens visa: Avenged Sevenfold – Unholy Confessions

RSS 2.0