dags att ta tag i det här igen

nä nu är det dags att ta tag i det här igen tror jag... den andra bloggen tar för mycket tid så jag funderar på att lägga ner den och bara köra på här istället... vi får se.. mer kommer komma här
.
inte just nu dock... just nu spelar jag Final Fantasy XIII, så det tar upp det mesta av min lediga tid
.
dagens visa: Jason Mraz – Man Gave Names to All the Animals - From The Gospel Collection Sessions

peli-inflytt ikväll

ikväll är det dags för en efterlängtad inflyttningsfest hos peli... ska bli kul... men jag är förkyld som en kossa.. hoppas att öl o virre gör susen!
dagens visa: Queen – I Want To Break Free

träningsfri dag

idag blev det träningsfritt! känns skönt att vara igång på riktigt. skönt att känna att man blir mer och mer fit för var dag. men då känns det även bra med en ledig dag från träning! på onsdag sätter korpen igång, och om typ 3 veckor drar säsongen för amerikanska fotbollen igång! nu är det fokus som gäller! fullt ös på träningar, måttligt intag av onyttigheter, och KÖRA KÖRA KÖRA!
.
nu är det hockey och sälskap som gäller! sen tidigt i säng, då jag ska till thoraxkirurgen imorrn och träffa min läkare!
.
dagens visa: Tom Petty and The Heartbreakers – Learning To Fly

...

aska från en vulkan på island... fan, när naturen sätter igång är man inte kaxig... men det är helt sjukt va bräckliga vi är... flygplanen står stilla i 5 minuter och halva europa håller på att bryta samman..
.
idag börjar axeln kännas bättre igen.. har haft jäkligt ont i den sen träningen i torsdags. så det är bara att vila axeln idag och imorrn så bör jag vara bra till träningen på tisdag. även mitt finger som jag gjorde illa i tisdags börjar bli bättre. svullnaden har nästan lagt sig nu och det gör inte lika ont längre att böja fingret.. :)
måndag - träning inför korpen, tisdag och torsdag - amerikansk fotboll, onsdag - korpenmatch. får se om jag lyckas klämma in gymmet nånstans också..
.
mår väl sådär just nu.. men jag hoppas på att ljusare tider står runt knuten... det måste det...
.
dagens visa: Overtone – Colorblind

home again

nu e man hemma igen.. eller jag har varit hemma snart en vecka men jag har bara inte varit på humör att uppdatera... och lite bilder kommer sen, har inte kameran hemma och inte fört över nåt på datorn ännu så...
.
nu har träningarna kommit igång på riktigt. intensiva och hårda träningar! har sjukt ont i högra axeln efter träningen igår... känns UNDERBART! sen drog jag en led i mitt ringfinger ur led i tisdags... man känner att man lever!
.
dagens visa: Slash – Gotten - featuring Adam Levine alternativt Slash – I Hold On - featuring Kid Rock

RSS 2.0